YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DÖNEM BAŞINDA MUTLAKA TAMAMLAMASI GEREKEN İŞLER

1. MUAFİYET SINAVLARI

06 Eylül 2016 Salı günü saat 10:00’da yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerinin ING 101, ING 102 kodlu  yabancı dil derslerinin muafiyet sınavı yapılacaktır. Katılım zorunlu değildir.

2. DERS KAYITLARI

• 08-09 Eylül 2016 tarihleri arasında öğrenciler internet üzerinden ders kaydı yapacaklardır. Yapmayanlar dönem derslerinden başarısız olacaklardır.
  • Yeni Kayıt yaptıran öğrencilerimizin daha önceki yüksek öğretim kurumlarında almış ve başarmış olduğu YÖK 5(i) dersleri için, üzerinden beş yıl geçmemiş olmak şartıyla muaf olmak istediğine dair dilekçe, transkript ve ders içeriklerinin  5-9 Eylül 2016 tarihleri arasında Fakülte öğrenci işleri birimine teslim etmesi gerekmektedir.
  • 19 Eylül 2016 tarihinde dersler başlayacaktır. Ders ve vize - final- bütünleme sınav programlarına Fakültemiz Web (www.iibf.gazi.edu.tr) ve bölüm sayfamızdan (http://iibf-ekonometri.gazi.edu.tr/) erişebilirsiniz. Lütfen sınavları çakışan dersleri almayınız.
  • 22 – 23 Eylül 2016 tarihleri arasında kendi onayını yapan öğrencilerin Danışman onayları danışmanlarının gözetiminde yaptırmaları zorunludur.  Bunun için belirtilen tarihlerde mesai saatleri içerisinde danışmanınızın Fakültedeki odasına mutlaka gitmeniz gerekmektedir.( Ekonometri Bölümü Öğretim Üyeleri odası A Blok 3.kattadır)
  •  3. DİĞER

• Karşılıksız burs, yemek bursu ve kısmi zamanlı çalışmak için başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin G.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın Öğrenci Danışma Merkezine başvurmaları gerekmektedir.